Na čo si dať pozor pri používaní elektrických strojčekov na vlasy

2021-07-23

1. Pred použitím elektrickéhoštipec do vlasov, na čepeľ dajte 1-2 kvapky bieleho oleja.

2. Ak je elektrický strojček počas používania veľmi horúci, okamžite ho vypnite a počkajte, kým čepeľ a telo vychladnú, skontrolujte, či je elektrický strojček chybný, a potom ho znova použite.

3. Trvalý čas používania elektrickej energieštipec do vlasovsby nemala presiahnuť 10 minút, aby nedošlo k poškodeniu stroja alebo popáleninám, preto dávajte pozor na občasné používanie.

4. If the electric štipec do vlasov makes a "da da" impact sound, remember to adjust the screw outwards, if the strength is insufficient, adjust it inward.

5. Ak je rezná hlava tupá, mali by ste ju včas vymeniť za novú rezaciu hlavu alebo elektrický strojček.

6. Na strihanie dlhých vlasov je najlepšie použiť krátke nožnice na manuálne skrátenie a potom použiť elektrický prúdštipec do vlasovsorezať to.

7. Keď elektrickýštipec do vlasovje hlučný alebo kotúč prudko vibruje, uvoľnite skrutku v tvare ingotu vedľa elektrického strojčeka a skontrolujte, či je skrutka lisovacieho kotúča príliš uvoľnená. Ak je uvoľnený, riadne ho dotiahnite. Netlačte však príliš silno.

8. When installing and disassembling the electric štipec do vlasov, be sure to turn off the power switch, otherwise, it will be easily cut.


  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy